Kerstsokken bedrukken en laten maken

Kerstsokken bedrukken met logo in eigen kleuren en motief

Kerstsokken laten bedrukken met logo in eigen motief

 

 

Ho ho ho, de kerstperiode staat weer voor de deur! En wat is er nou leuker dan je personeel, leden of relaties te verrassen met een origineel en vrolijk kerstcadeau? Wij hebben dé perfecte suggestie: custom made kerstsokken met jullie eigen logo of ontwerp! Bij kun je al vanaf 50 paar je eigen kerstsokken laten maken in de kleuren en met het motief dat jij wilt. Leuk als kerstpakket voor onder de boom of gewoon als een gezellig en warm relatiegeschenk in de koude decembermaand.

 

 

Waarom kiezen voor bedrukte kerstsokken?

 

Kerstsokken zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen! Het is een grappig en origineel cadeau dat iedereen kan waarderen. Bovendien zijn sokken altijd welkom, je kunt er immers nooit genoeg van hebben. Door ze te laten bedrukken met jullie eigen logo of ontwerp, maak je er een uniek en persoonlijk geschenk van. Enkele voordelen op een rij:

 

  • Origineel en opvallend kerstcadeau
  • Praktisch en bruikbaar, altijd welkom
  • Personaliseer met eigen logo en ontwerp
  • Leuke manier om je merk onder de aandacht te brengen
  • Betaalbaar, al mogelijk vanaf 50 paar

 

Kerstsokken zijn bovendien een prima alternatief voor de welbekende fles wijn, doos bonbons of kerstpakket. Wees eens verrassend en creatief en ga voor een ludiek geschenk met een knipoog, dat zeker zal blijven hangen!

 

Bij Topsokken.eu profiteer je van premium kwaliteit kerstsokken voor een blijvend scherpe prijs. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en een fijn breisel voor het ultieme draagcomfort. Je logo wordt haarscherp geprint of geborduurd en gaat lang mee.

 

Omdat de sokken custom made worden geproduceerd, is er al een breed aanbod aan maten. Bestel je grotere aantallen, dan wordt de prijs per paar al snel een stuk aantrekkelijker. Maar ook met kleinere oplages ben je hier aan het juiste adres. Kerstsokken bedrukken kan al vanaf 50 paar.

 

 

Haal de kerstsfeer in huis met custom sokken

 

Met gepersonaliseerde kerstsokken van Topsokken.eu maak je van elk kerstcadeau een feestje. Of je ze nu uitdeelt aan je personeel, leden van de vereniging of zakenrelaties: gegarandeerd dat je goed scoort met dit ludieke geschenk.

 

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerpproces ga je eenvoudig zelf aan de slag met het ontwerpen van je eigen sokken. Speel met kleuren, voeg grappige kerstmotieven toe en zet jullie logo in de spotlight. Zo tover je in een handomdraai unieke eyecatchers tevoorschijn die de ultieme kerstsfeer ademen.

 

Wacht dus niet langer en bij de specialist. Met een levertijd van circa 2 weken heb je ze ruim op tijd in huis voordat de kerstman op bezoek komt. Ho ho ho!

 

www.topsokken.nl - www.topsokken.be

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0